Isporuka kupcu

 • AP Sporting d.o.o. je omogućio naručivanje robe putem Interneta i plaćanje u više modaliteta. 

Sva roba naručena na ovaj način, može biti isporučena na Vašu adresu.

Isporuka robe:

 • Rok isporuke je 1 - 4 dana.
 • Narudžbenice maloprodajnih kupaca kreirane do 14 časova u većini slučajeva se odmah procesuiraju i ukoliko prođu potvrdu statusa i proveru tačnosti naručene robe (telefonski kontakt sa kupcem), istog dana se prosleđuju službi transporta (City Express) tako da se naručeni artikli sutradan isporučuju kupcu. Subotom služba transporta ne preuzima naručenu i za transport pripremljenu robu već samo isporučuje ranije preuzetu robu. Nedeljom se ne preuzima i ne isporučuje naručena roba. 
 • Prilikom isporuke robe kupac dobija fiskalni račun
 • Isporuka robe za firme vrši se nakon registrovanja uplate na računu prodavca
  (plaćaju virmanski po predračunu koji dobijaju naknadno, nakon kreiranja narudžbenice i prilikom isporuke robe dobijaju račun-otpremnicu).
 • Isporuka robe se vrši isključivo na teritoriji Republike Srbije. Isporuka izvan teritorije Republike Srbije trenutno nije moguća.

 

Cena prevoza:

 • Ukoliko je vrednost naručene robe putem internet narudžbenice preko 3.000,oo dinara, troškove transporta snosi AP Sporting d.o.o. 
 • Ukoliko je vrednost naručene robe putem internet narudžbenice manja od 3.000,oo dinara, troškove prevoza u iznosu od 250 dinara plaća kupac.

 

Ostali uslovi:

 • AP Sporting d.o.o. zadržava pravo promene cena i količina.
 • Narudžbina kupca bez dobijene potvrde od AP Sporting-a ne predstavlja završenu narudžbinu.
 • Pre svake isporuke prodavac je u obavezi da potvrdu narudžbenice izvrši telefonskim putem ili slanjem predračuna pravnom licu.
 • U slučaju bilo kakve promene, prodavac je u obavezi da o tome obavesti kupca.
 • Nakon telefonske saglasnosti od strane kupca i prodavca, narudžbenica se smatra potvrđenom i roba se prosleđuje.

 

Garancija kvaliteta i postupak reklamacije

 • Pogledajte garantni list kako biste se upoznali sa detaljima garancije i postupkom reklamacije.
 • Za dodatne informacije u vezi garancije kvaliteta i postupka reklamacije možete nas kontaktirati na e-mail adresu, telefon +381 26 12 167  ili pismenim putem na adresu:
  AP Sporting d.o.o. Bežanijska 10, Zemun, Beograd 11080.

 

 

Komentari

*****

Vec vise godinakod vas kupujem robu. Isporuka bez greske. Delovi originalni. sve pohvale.
Poz. iz Nisa

*****

KOLIKO KOSTA PREVOZ DO NOVOG SADA
____________________________________________________________
Za svaku internet narudžbenicu čija vrednost naručene robe prelazi 3.000 dinara, kupac NE PLAĆA transport robe, već troškove transporta snosi AP Sporting. Za internet narudžbenice čija je vrednost naručene robe manja od 3.000 dinara, troškovi transporta sa PDV-om iznose 250 dinara po pošiljci i ovaj iznos plaća kupac. (Ova cena transporta odnosi se isključivo na robu NARUČENU PUTEM internet narudžbenice). AP Sporting d.o.o. za transport robe svojim kupcima koristi usluge firme CITY EXPRESS.

*****

Sve pohvale za AP Sport,prodavci su ljubazni i profesionalni,naruceni delovi su brzo stigli...

*****

Sve pohvale sto se mene tice...narucene delove sam dobio u najkracem roku i postarina je normalno placena..takodje bih hteo da istaknem ljubaznost prodavaca koji su nasli deo iako ga nije bilo u tom trenutku u radnji....svaka cast

**

Postovani,

Danas mi je vas dostavljac naplatio troskove dostave u iznosu od 383 dinara, iako su troskovi dostave vec uracunati u cenu. Pored neosnovane naplate dostavljac je bio izuzetno neljubazan i neprofesionalan. Porudjebinca mi nije potvrdjena u telefonskom kontaktu niti sam bio obavesten o trenutku dostave .
I ovim putem vas molim da me u najskorijem roku obestetite kao i da utvrdite odgovornost za ovu neosnovanu naplatu.

**

U ponudi ima te jako malo delova za yugo koral 1.3 efi

***

Moram da izrazim nezadovoljstvo radom kurirske sluzbe sa kojom saradjujete,ne dostavljaju naruzbine u roku za koji Vi kazete da ce biti isporucene.

*****

Koliko kostaju sajtne za punto 55s, 3 vrata? L-D *** SAJTNA L PUNTO 3VR ŠIFRA: 227171 Cena 2,192 din ***

*****

Postoji li u ponudi djelovi za Alfa Romeo 156 1.8 TS, 98 godiste ? Takođe interesuje me da li se djeovi mogu poručiti iz Crne Gore ? Pozdrav !

*** Za pomenuto vozilo se na sledećem linku nalaze delovi za veliki i mali servis: http://www.ap-sport.rs/prodavnica/index.php?dispatch=products.view&product_id=46758
Naručenu robu, za sada, isporučujemo samo na teritoriji Republike Srbije.

*****

Da li postoji mogucnost povracaja delova kupljenih online. Narucio sam paknove za punta 1.9d koji nisu odgovarajuci pa bih ih vratio i uz doplatu uzeo amortizere?
________________________________________________________________________________
Naravno. Pošaljite nam kontakt telefon ili broj narudžbenice putem forme "Kontaktirajte nas".

 
Učitavanje...