Privatnost podataka

AP Sporting d.o.o. se obavezuje da će podatke koji su nam neophodni za formiranje Narudžbina (Vaše ime, prezime, adresa, e-mail, telefon...) i isporuku naručene robe, čuvati kao privatnost svojih kupaca. Prikupljaju se samo osnovni podaci o kupcima/korisnicima, zaista neophodni za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge.

Svi podaci o kupcima/korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Zaposleni u preduzeću AP Sporting d.o.o. odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Podaci o traženim i kupljenim artiklima, kao i o stranicama koje korisnici posećuju prikupljamo, analiziramo, obrađujemo i koristimo u cilju poboljšanja ponude, izgleda i načina korišćenja naših stranica, kako bismo korisnicima omogućili jednostavnije korišćenje, sigurniju i udobniju kupovinu.AP Sporting d.o.o. se obavezuje da prikupljene podatke neće koristiti ni u koje druge svrhe.


Internet kolačići 


Internet kolačići (eng. cookies) su male tekstualne datoteke (fajlovi) poslate sa web sajta koji korisnik pregleda i koji se čuvaju u internet pregledaču (eng. browser), odnosno na samom računaru korisnika. Svaki put kada računar učita neki sajt, pregledač šalje kolačiće ka serveru, obaveštavajući ga o korisnikovim prethodnim aktivnostima. Kolačići su dizajnirani da budu pouzdan mehanizam sajtova i mogu biti pročitani jedino od strane web servera na domenu koji ih je poslao korisniku.

Osnovna svrha kolačića je da Vam obezbedi pogodnosti koje će Vam uštedeti vreme. Internet prodavnica ap-sport.rs koristi kolačiće kako bi pretraga sadržaja i poručivanje proizvoda bili funkcionalniji. Prikupljamo informacije o proizvodima koje imate u Vašoj korpi, ranijim pregledima naših stranica i prijavljivanjima na naš sajt. Imajte na umu da kolačići ne mogu da oštete Vaš računar. Naši serveri prikupljaju šifrovane podatke kako bi Vam obezbedili potpunu udobnost prilikom posete prodavnici. Pomoću njih saznajemo sadržinu Vaših ranije pretraga artikala i oblasti interesovanja. Time Vam, pri budućim pregledima, pokazujemo prilagodjen, relevantan sadržaj i srodne proizvode.

Mi ne čuvamo i nigde na našem sajtu ne tražimo da se unose lični podatci, kao što su podaci o kreditnoj kartici, jedinstvenom matičnom broju građana, broju lične karte... U svakom momentu, AP Sporting doo doo se obavezuje na privatnost Vaših ličnih podataka koji će biti korišćeni isključivo za svrhu kupovine na našem sajtu. Osim udobnosti koju Vam korišćenje kolačića omogućava, oni nam pomažu da identifikujemo eventualne greške u radu programa, ispravimo ih i budemo bolji za Vas.

Ukoliko želite da onemogućite upotrebu kolačića to možete učiniti u podešavanjima Vašeg pregledača (u okviru ovog odeljka u delu “upravljanje kolačićima” možete pogledati kako se uključuju odnosno isključuju ove opcije u pojedinim internet pregledačima).

Ovim informacijama želimo da Vas uverimo da ne morate brinuti o privatnosti Vaših podataka dok ste na sajtu naše prodavnice i budite sigurni da konstantno radimo na brojnim poboljšanjima kada je Vaša privatnost i bezbednost u pitanju.

Kako biste mogli da kupujete u našoj internet prodavnici i koristite ostale personalizovane opcije na sajtu www.ap-sport.rs nije neophodno, ali je poželjno da prihvatite kolačiće (cookies). Naši kolačići ne koriste osetljive informacije kao što su Vaše ime, adresa ili detalji plaćanja. Mi koristimo kolačiće za izradu nepersonalizovane statistike. Kupovina proizvoda u našoj internet prodavnici, dodavanje proizvoda u Vašu korpu kao i upravljanje sadržajem iste, moguća je i ako ste u Vašem pregledaču (browser) isključili kolačiće.

Opet, ukoliko želite da ograničite, blokirate ili izbrišete kolačiće sa ap-sport.rs to možete učiniti u podešavanjima Vašeg pregledača. (Podešavanja se razlikuju zavisno od internet pregledača koji koristite).

Na stranicama ap-sport.rs mogu se naći linkovi ka drugim web stranama koji sadrže kolačiće koji nisu povezani sa našim sajtom. Ne možemo uticati i odgovarati za kolačiće i sadržaj na drugim web stranama, ali jako vodimo računa o tome da uvek sarađujemo sa pouzdanim partnerima.

 
Učitavanje...